• Home
    Welkom bij glashandel van Aken.
  • Home
    Openingstijden: maandag t/m vrijdag: van 7.30 uur tot 16.30 uur zaterdag gesloten.

Pilkington

Pilkington dealer, garantie voor kwaliteit

Een Pilkington dealer evenaart de kwaliteit van Pilkington glas. Zij biedt u kwaliteit in glas en kwaliteit in service, nu en in de toekomst. Een Pilkington dealer zorgt dat de kennis en kunde van haar mensen, de mensen die u informatie geven, waarmee u zaken doet en die voor u aan het werk zijn, op het allerhoogste niveau is. Ze loopt voorop als het gaat om kennis over nieuwe productontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving, en ontwikkelingen in de glasbranche. Pilkington informeert en traint haar Pilkington dealers voortdurend en zorgt zo dat ze aan haar én uw hoge kwaliteitsverwachting blijven voldoen.

Pilkington, synoniem met glas

Sinds 1826 maakt en verwerkt Pilkington glas. Dankzij haar ruime ervaring, technische kennis en de continue zoektocht naar vernieuwing zet Pilkington haar ideeën om in innovatieve producten zoals kwalitatief hoogwaardig vlakglas, gecoat, gelamineerd en brandwerend glas.

Pilkington is onderdeel van de NSG groep en produceert wereldwijd glas. Pilkington levert glas aan de bouw, aan de auto-industrie en voor speciale toepassingen, in meer dan 130 landen. Daarom is Pilkington synoniem met glas.

Als u het zeker wilt weten - let op het Pilkington logo!
 

Pilkington
Glashandel W.W. van Aken is een erkende Pilkington Dealer. Pilkingon Dealers zijn gespecialiseerde bedrijven die u van deskundig advies kunnen... LEES VERDER ->
glaspartner
Glas als inspiratiebron Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven vorm aan het licht, beheersen we energieën... LEES VERDER ->